SponsorClicks acties | Sportvereniging WSV 1930

 

 

 Direct naar onze SponsorKliks webshop

 

 

Met SponsorKliks kan je een financiële bijdrage leveren aan Bowling Vereniging Veldhoven, zonder dat het jou iets extra kost!

Bestel online een pizza via Thuisbezorgd en ontvangt hiervoor geld in de clubkas.
Ook doen grote webwinkels als Bol.com, Coolblue, Booking.com, Expedia en nog vele anderen hier aan mee. Een percentage van het aankoopbedrag gaat dan ook naar de clubkas. En nogmaals, het kost je niets extra! Direct naar onze SponsorKliks webshop.

Wil je ook GRATIS sponsoren? 
Zorg er dan voor dat je voortaan jouw online aankopen doet via de SponsorKlikspagina van BVVeldhoven. Voor jou een kleine moeite, voor de vereniging zijn het directe inkomsten.

Hoe werkt het?
Heel simpel. Webwinkels betalen een commissie voor elke bestelling die via SponsorKliks.com gedaan wordt. 75% van deze commissie storten zij op de bankrekening van BVVeldhoven. Of je nu rechtstreeks naar bijvoorbeeld Bol.com gaat of je gaat via SponsorKliks.com naar de site van Bol.com, je betaalt hetzelfde. Alleen in het laatste geval keert Bol.com ons een commissie uit en profiteert BVVeldhoven hier direct van!

Let op: geen commissie op boeken
In Nederland geldt per wet een vaste boekenprijs, hierdoor mag GEEN commissie op boeken worden gegeven.

Je blijft anoniem
Noch SponsorKliks, noch BVVeldhoven weet wie er iets besteld heeft. SponsorKliks weet alleen bij welke webwinkel iets is besteld, voor welk orderbedrag en dat de commissie voor BVVeldhoven is bedoeld. Dat weten ze omdat je via SponsorKliks naar de betreffende webwinkel bent gegaan.

Omdat SponsorKliks alleen registreert dat er via SponsorKliks bij bv. Bol.com een bestelling is geplaatst en niet bekend is wie deze bestelling heeft gedaan, is het uitermate belangrijk dat u de bestellingen die u online doet alleen via Sponsorkliks laat lopen. Een rechtstreekse bestelling die je bij Bol.com doet, levert dan niets op voor de vereniging.

Bezoek de SponsorKlikspagina van BVVeldhoven op
https://www.sponsorkliks.com/products/shops.php?club=12229

 

Een greep uit de deelnemende webshops: