Woensdag 29 juni speelde wij ons jaarlijkse sponsortoernooi.

Bij dit toernooi koppelen we de jeugdleden aan een sponsor en vormen ze samen een team. Al de teams spelen twee games en wie aan het einde van de avond het hoogste gemiddelde heeft wint het sponsortoernooi en komt daarmee voor een jaar in het bezit van de wisseltroffee.

Dit jaar hebben we zowel de jeugdsponsoren uitgenodigd als de vrienden van Veldhoven. Aangezien de BPV zowel de jeugd sponsord en ook de senioren mochten zij met twee teams deelnemen.

Dit waren de team samenstellingen:

BPV 1 - Sponsor: Jan Kokx - Jeugdleden: Jordy Smolders & Tjeu van Kasteren

Ekas - Sponsor: Paul Peter Ekas - Jeugdleden: Justin Kees & Storm Breeman

Van den Brand Grondbeleid - Sponsor: Evelyne van den Brand - Jeugdleden: Stef Smolders & Vico Weenink

BPV 2 - Sponsor: Linda v/d Sande - Jeugdleden: Dax Kroom & Livia de Haas

Broeders - Sponsor: Hans Broeders - Jeugdlid Sven Uijens

Engeltherm - Plaatsvervanger sponsor: Hans Konings - Jeugdspelers: Kenji Groenen & Thomas Bogers

 

De teams bleken aan elkaar gewaagd aangezien de top 2 op twee pins van elkaar eindigde. Na de eerste game ging team broeders aan kop met een teamgemiddelde van 161, net daarachter kwam het team BPV-2 met 159,5. De tweede game wist het team Broeders het hoge niveau vast te houden. Team Van den Brand Grondbeleid kwam nog erg dichtbij maar uiteindelijk wist team Broeders 2 pins over te houden. Wij bedanken al de sponsors voor hun bijdrage aan onze (jeugd) vereniging & voor het deelnemen aan ons sponsortoernooi. Wij hopen jullie volgend seizoen wederom allemaal te mogen verwelkomen.

Ook een bedankt richting Jos van Bracht & Kit-D-Zine, deze sponsoren waren helaas verhinderd op het sponsortoernooi maar ook hun bijdrage heeft ons dit seizoen enorm geholpen. 

Mocht je volgend seizoen ook willen deelnemen aan ons sponsortoernooi neem dan eens een kijkje bij ons sponsorplan

 

 

 

Woensdag 22 april speelde wij ons jaarlijkse sponsortoernooi.

 

Bij dit toernooi koppelen we de jeugdleden aan een sponsor en vormen ze samen een team. De jeugdleden krijgen handicap (bonus) en de sponsoren spelen scratch (zonder bonus). Al de teams spelen drie games en wie aan het einde van de avond het hoogste gemiddelde heeft wint het sponsortoernooi en komt daarmee voor een jaar in het bezit van de wisseltroffee.

Dit jaar hadden we buiten de bekende namen die ons al jaren sponsoren (Aerts Lighting, Van den Brand grondbeleid, Engeltherm, Kit-D-Zine, Team Ad-Vi & de BPV) ook twee nieuwkomers in ons midden. Geevers auto parts en VGL bouw sluiten dit seizoen aan als nieuwe sponsoren. Voor iedere sponsor was er een vertegenwoordiger vanuit het bedrijf. Als dit niet mogelijk was heeft de vereniging voor vervanging gezorgd waardoor iedere sponsor in ons toernooi vertegenwoordigd werd.

Dit waren de team samenstellingen:

Aerts Ligting - Sponsor: Jacqueline van de Ven - Jeugdlid: Rob van de Wiel.

BPV - Sponsor: Jan Kokx - Jeugdlid: Celina van Glabbeek.

Team Ad-Vi - Sponsor: Marjo Maas - Jeugdlid: Mike Wams.

VGL Bouw - Sponsor: Erik van Glabbeek - Jeugdlid: Remy van Glabbeek.

Geevers auto parts - Sponsor: Leen Peeters - Jeugdlid: Joris Muller.

Van den Brand Grondbeleid - Plaatsvervanger sponsor: Peer Bressers - Jeugdlid: Rick de lepper.

Kit-D-Zine - Plaatsvervanger sponsor: Martin de Louw - Jeugdspeler: Damian John.

Engeltherm - Plaatsvervanger sponsor: Ramon Hoeks - Jeugdspeler: Dax Kroom.

 

De teams bleken aan elkaar gewaagd aangezien de gehele top 3 op nog geen twee pins van elkaar eindigde. De koploper wisselde per game maar uiteindelijk was het Aerts Lighting die aan het langste eind trok en daardoor de BPV en Kit-D-Zine van de eerste plaats af wist te houden. Na deze sportieve strijd hebben we met al de jeugdleden, sponsors en begeleiders frietjes gegeten in het zaaltje in de bowling. 

Wij bedanken al de sponsors voor hun bijdrage aan onze jeugd vereniging & voor het deelnemen aan ons sponsortoernooi. Wij hopen jullie volgend seizoen wederom allemaal te mogen verwelkomen.

 

 

Rangschikking
PlaatsTeamGemiddelde
1Aerts Lighting187,67
2BPV186,67
3Kit-D-Zine186,00
4VDBG180,17
5Engeltherm173,67
6Team AdVi164,33
7VGL160,67
8Geevers142,00

 

 

Vanavond hebben we in de Flying Bowling onze jaarlijkse seizoensafsluiting van de jeugd gehad. We hebben eerst het sponsortoernooi gespeeld. Dit seizoen was er een team niet te stoppen en die zijn dan ook met afstand de winnaars geworden. Rob van de Wiel en Jolanda Maas gooide een scratch gemiddelde van 198 pins! Chapeau hoor ontzettend knap. Hierdoor is Van den Brand Grondbeleid voor een jaar in het bezit gekomen van de wisselbeker. Als tweede is de Brabantse postzegel en munten veiling geëindigd dit team bestond uit Jan Kokx en Joëlle Weeteling. Op de derde plaats is Aerts Lightning geëindigd. Dit team werd gevormd door Remy van Glabbeek en Joris Muller.

Uiteraard willen wij al onze sponsoren bedanken voor een geslaagd seizoen. Al onze sponsors zijn:

Van den Brand Grondbeleid,
Brabantse postzegel en munten veiling,
Aerts Lightning,
Team AdVi,
Kit-D-Zine,
Engeltherm &
FF-Admin